GERONIMO

IPA – 6,2 % Alc.

Geronimo  er en overgæret US India Pale Ale med en for stilarten – markant bitterhed, aroma af citrus og en relativ høj restsødme 

Read More
Daniel Sisden
Seconds Out 

New England Pale Ale - 5,6 % Alc.

Seconds Out  er vores anden nye overgærede øl brygget i New England stilen, omend med mindre bitterhed. Anvendelsen af karamel-, pilsner-, hvede – og chokolademalt bidrager til en ”let tåget” øl - med fløjelsesblød bitterhed og nogen restsødme. 

Seconds Out er tørhumlet med Amarillo og El Dorado, som bidrager med en fyldig og behagelig aroma af citrus og tropiske, frugtige noter.

Read More
Daniel Sisden
Manic Haze

New England IPA - 6,0% Alc.

Manic Haze er en overgæret India PaleAle brygget i New England stilen, hvor anvendelsen af karamel-, pilsner- og hvedemalt bidrager til en ”tåget & cremet” øl - med en for stilarten moderat bitterhed og en vis restsødme. 
Endelig er Manic Haze massivt tørhumlet med Citra og Mosaic, som giver en markant fyldig aroma af citrus, melon og tropisk frugt.

Read More
Daniel Sisden
JACO PASTORIUS

DUBBEL - 6,6 % Alc.

Jaco Pastoriuser en mørk overgæret belgisk dubbel, og stilarten betegnes også typisk som en mørk ”kloster-øl”. 

En øl med let sødme fra en relativt kompleks maltsammensætning, hvor en beskeden anvendelse af humle bidrager med en meget mild bitterhed.

Den belgiske kloster-gær bidrager med et næsten vinøst præg i form af frugt

Read More
Daniel Sisden
BrewFather

Lager - 5,6% alc.

Brewfather er en undergæret lys øl  - en lager - med en moderat til mild bitterhed, og en krydret, blomstrende humlearoma. 

Read More
Daniel Sisden
Quadrupel

Belgisk Quadrupel – 12,0 %Alc.

Quadrupel er en stærk, mørk overgæret belgisk øl  i ”kloster-stilen”. En øl relativ tør øl med en kompleks maltaroma samt en meget mild bitterhed. Den belgisk kloster-gær bidrager med et næsten vinøst præg i form af frugt

Read More
Daniel Sisden
VESTERWEISSE

LYS HVEDEØL - 4,9 % alc.

Brewpubs forfriskende uklare hvedeøl – som den kendes fra Sydtyskland – med en meget mild bitterhed.

VesterWeisse er baseret på hvede- og pilsnermalt, og har en frugtig aroma med bl.a. en antydning af banan som sammen med krydrede smagsnoter frigives af den bajerske hvedeølsgærunder gæringen.

En fremragende tørstslukker…..

Read More
Daniel Sisden
COLE

PORTER - 5,2 % ALC.

Som komponisten er dette en af BrewPub Københavns ”klassikere” og ”evergreens” på vores haner. Forfatterne Carsten Berthelsen og Rolf Nielsen, har da også fremhævet denne øl, som netop ”…én af de 50 øl du skal smage inden du dør”.

Cole er en usædvanlig god porter med en fin bitterhed og sammensat af ikke mindre end 7 forskellige malte. Disse forskellige malte bidrager til toner af chokolade, kaffe og lakrids, og en svag antydning af røg.

Read More
Daniel Sisden
BRETT SINCLAIR

BrewLab: VILDGÆRET - 7 % ALC.

I vores specialbrygget serie af øl på vildgæren Brettanomyces, kan du nu smage vores Bretta Sinclair.
Den er brygget på 8 forskellige malte, og efterfølgende fermenteret med vores blandingskultur af Brettanomyces og Lactobacter, som vi har fået opdyrket over flere år.
Denne kultur bidrager til markant syrlighed i øllet – som man kender det fra belgiske lambics – men ikke mindst til meget tydelige noter af bær (nærmest kirsebær og brombær).
Endelig har brygmestern afrundet brygget med tørhumle – så du får en øl med mange smagsnoter  i rigtig god balance.

Read More
Daniel Sisden