JACO PASTORIUS

DUBBEL - 6,6 % Alc.

Jaco Pastoriuser en mørk overgæret belgisk dubbel, og stilarten betegnes også typisk som en mørk ”kloster-øl”. 

En øl med let sødme fra en relativt kompleks maltsammensætning, hvor en beskeden anvendelse af humle bidrager med en meget mild bitterhed.

Den belgiske kloster-gær bidrager med et næsten vinøst præg i form af frugt

Read More
Daniel Sisden
Van Morrison

BROWN ALE - 5,2% ALC.

Van Morrison er vores seneste brown ale- præget af en relativ kompleks maltsammensætning på specialmalte. En øl med en frisk maltet fylde og ristede noter samt let restsødme. 

Alle disse forskellige smagsnuancer afstemmes nænsomt af en mild let krydret  bitter-humle.

Read More
Daniel Sisden
BrewFather

Lager - 5,2% alc.

Brewfather er en undergæret lys øl  - en lager - med en moderat til mild bitterhed, og en krydret, blomstrende humlearoma. 

Read More
Daniel Sisden
TEXAS FLOOD

Dry Hopped Pale Ale - 5,5% Alc.

Texas Flooder en kobberfarvet pale ale, med en balanceret restsødme, bitterhed og frugtig note.

Under lagringen har vi tørhumlet denne pale ale med 75% Citra og 25% Mosaic, hvilket giver en meget aromatisk øl.

Read More
Daniel Sisden
Quadrupel

Belgisk Quadrupel – 12,0 %Alc.

Quadrupel er en stærk, mørk overgæret belgisk øl  i ”kloster-stilen”. En øl relativ tør øl med en kompleks maltaroma samt en meget mild bitterhed. Den belgisk kloster-gær bidrager med et næsten vinøst præg i form af frugt

Read More
Daniel Sisden
VESTERWEISSE

LYS HVEDEØL - 4,9 % alc.

Brewpubs forfriskende uklare hvedeøl – som den kendes fra Sydtyskland – med en meget mild bitterhed.

VesterWeisse er baseret på hvede- og pilsnermalt, og har en frugtig aroma med bl.a. en antydning af banan som sammen med krydrede smagsnoter frigives af den bajerske hvedeølsgærunder gæringen.

En fremragende tørstslukker…..

Read More
Daniel Sisden
COLE

PORTER - 5,2 % ALC.

Som komponisten er dette en af BrewPub Københavns ”klassikere” og ”evergreens” på vores haner. Forfatterne Carsten Berthelsen og Rolf Nielsen, har da også fremhævet denne øl, som netop ”…én af de 50 øl du skal smage inden du dør”.

Cole er en usædvanlig god porter med en fin bitterhed og sammensat af ikke mindre end 7 forskellige malte. Disse forskellige malte bidrager til toner af chokolade, kaffe og lakrids, og en svag antydning af røg.

Read More
Daniel Sisden
Coalhouse Blackthorn

Lambic - 5,0% Alc.

Brygmester Hans-Ole Kraglund plukkede slåen ved Kulhuse langs strandkanten ved Roskilde Fjord i oktober 2018. Disse bær blev sorteret, skyllet og hældt direkte i Brett-fermenterende urt.
En frisk, syrlig og meget frugtig lambic med noter i retning af blomme - og naturligvis slåen - med en for stilarten relativ høj restsødme.

Nærmest ingen bitterhed (4 IBU) og ingen astringens (udtørrende) fra slåen. Meget let karbonering– som prikker på tungen – og kun let skum. 

Read More
Daniel Sisden