Rundvisning & Ølsmagning

 

Bliv klogere på øl og brygprocessen!

Er I en gruppe eller et selskab på over 10 personer er det en usædvanlig god ide at starte Jeres besøg med en rundvisning og tilhørende ølsmagning i vores mikrobryggeri.

Undervejs gennemgår vi processen med at brygge øl – formodentlig krydret med et par gode røverhistorier – og giver Jer sammen med en smagning på 4 x 10 cl. øl af vores eget bryg, en introduktion til øllets mange forskellige stilarter.

En Rundvisning & Ølsmagningen tager ca. 45 minutter.

 

Priser:

Hvis I bestiller bord i vores restaurant er prisen 115,- kr. pr. person.

Hvis I blot ønsker en rundvisning og ølsmagning uden efterfølgende middag er prisen 145,- kr. pr. person.

Hvis I er et selskab på over 10 personer  – der ønsker en Rundvisning & Ølsmagning i forbindelse med en bordbestilling – vil vi gerne bede dig om at huske at nævne dette, når du bestiller bord.

 

Åben rundvisning hver mandag!

Vi holder en fast åben rundvisning hver mandag, hvor man er meget velkommen til at deltage som enkeltperson. Rundvisningen varer ca. 45 minutter, hvor vi undervejs også smager og får en introduktion til 4 af BrewPub Københavns forskellige øl.

Tid: Hver mandag fra. kl. 18:00

Tilmelding: Vi har kun et begrænset antal pladser for den ugentlige rundvisning, så tilmelding er nødvendig. Dette kan gøres i baren, pr. telefon eller via vores Rundvisningsbestilling side.

OBS: Hvis der er for få tilmeldte til en mandagsrundvisning, kan vi se os nødsaget til at aflyse. I så fald ringer vi til alle tilmeldte senest kl. 12:00 samme dag.

Pris: 115,- kr.

Daniel Sisden