Hos Brewpub er passionen for øl og gastronomi samlet under et tag. Køkkenchef Carsten Hughson har i en årrække været inkarneret øl-entusiast, og under hans kyndige ledelse kombineres hans indgående viden om ølbrygning – og ikke mindst lidenskab for samme – med en fortsat udvikling af nye retter i sammenspil med øl.

RESTAURANT

I restauranten er gastonomien i højsædet. Vores menuer er nøje sammensat med respekt for årstidernes råvarer inspireret og suppleret af vores special bryggede øl. Vi ønsker, at du som gæst kan få en unik madoplevelse under overskriften “Det Nye Danske Ølkøkken”, hvor moderne dansk mikrobrygget øl og et godt måltid smagsmæssigt kan supplere hinanden. Bestil bord i restauranten » 

BAR

I vores bar kan du spise frokost (12:00 – 16:00), nyde lidt hjemmelavede snack eller vælge en let ret fra vores Gastro-Pub kort. Men ikke mindst finder du 14 fadølshaner, hvor vi serverer vores øl direkte fra lagertankene i bryggeriet – ufiltreret, som godt øl skal være. Kreativiteten er i top – vores brygmester udvikler heletiden nye bryg – og vi tilstræber altid en bred vifte af forskellige øltyper: Fra de helt lyse og lette, over mere humlede til de mørke og fyldige øl, således at alle kan finde en øltype der udgør en ny favorit. Bemærk: Det er ikke muligt at reservere bord i vores Bar.

Priser på vores øl:

30 cl.:   45,- kr.

50 cl.:   64,- kr.

Bemærk: Special- og gæsteøl kan have andre priser. 

Vores øl

BrewFather nov 2016

Brewfather Lager - 5,6% alc

Brewfather er en undergæret lys øl – en lager – som er brygget på økologisk malt.

Brygmesteren har generøst anvendt den slovenske humle Styrian Golding, som aromahumle under den sidste del af kogningen i kobberkedlen.
Dette, sammen med overvejende lyse karamel-malte,  giver en meget frisk lys lagerøl, med en let krydret og blomstrende humle-aroma. Eller som brygmesteren siger det:

I´m gonna make him a beer he can´t refuse….

  • Sødme
  • Bitterhed
  • Fylde
Cole Juni 2016

Cole Porter - 5,2 % Alc.

Som komponisten er dette en af BrewPub Københavns ”klassikere” og ”evergreens” på vores haner. Forfatterne Carsten Berthelsen og Rolf Nielsen, har da også fremhævet denne øl, som netop ”…én af de 50 øl du skal smage inden du dør”.

Cole er en usædvanlig god porter med en fin bitterhed og sammensat af ikke mindre end 7 forskellige malte. Disse forskellige malte bidrager til toner af chokolade, kaffe og lakrids, og en svag antydning af røg.

  • Sødme
  • Bitterhed
  • Fylde
Cider Spring maj16

Cider Spring BrewPub Cider: Apple-Strawberries - 5,0 % Alc.

BrewPub Cider er fremstillet alene på saft af æbler og justeret fint med jordbær.

  • Sødme
  • Bitterhed
  • Fylde
VesterWeisse maj16

VesterWeisse Wheat beer - 4,9 % Alc. (på hanen fra / on tap from: ca. 3 marts)

Brewpubs forfriskende uklare hvedeøl – som den kendes fra Sydtyskland – med en meget mild bitterhed. VesterWeisse er baseret på hvede- og pilsnermalt, og har en frugtig aroma med bl.a. en antydning af banan som sammen med krydrede smagsnoter frigives af den bajerske hvedeølsgær under gæringen. Det høje proteinindhold i hvedemalt gør, at denne øl fremtræder uklar og let tåget, hvilket dog ikke har indflydelse på smagen af denne fremragende tørstslukker.

  • Sødme
  • Bitterhed
  • Fylde
Brett Sinclair maj 2016

Bretta Sinclair Specialbryg / Special Brew - 7 % alc.

I vores specialbrygget serie af øl på vildgæren Brettanomyces, kan du nu smage vores Bretta Sinclair
Den er brygget på 8 forskellige malte, og efterfølgende fermenteret med vores blandingskultur af Brettanomyces og Lactobacter, som vi har fået opdyrket over flere år.
Denne kultur bidrager til markant syrlighed i øllet – som man kender det fra belgiske lambics – men ikke mindst til meget tydelige noter af bær (nærmest kirsebær og brombær).
Endelig har brygmestern afrundet brygget med tørhumle – så du får en øl med mange smagsnoter  i rigtig god balance.

  • Sødme
  • Bitterhed
  • Fylde
walker-maj16

Walker US Pale Ale - 5,4 % alc.

Walker er en lys og forfriskende overgæret US Pale Ale med frisk bitterhed, og er brygget på økologisk malt.

Walker har tydlige toner af citrus og blomst fra bryggerens rundhåndede brug af amerikaske Cascade- og mosaikhumler, som er tilført øllen under lagringen.
Dette giver en moderat bitterhed og et godt strejf af sommer….

  • Sødme
  • Bitterhed
  • Fylde
Atlantic feb 2017

Atlantic India Pale Ale - 5,5 % Alc.

I Atlantic IPA har vi kombineret, hvad vi finder er de bedste islæt fra henholdsvis de engelske og amerikanske India Pale Ales, ved bl.a. at anvende engelske og amerikanske humlesorter.

Atlantic IPA er en mørk kobberfarvet ale, hvor balancen mellem restsødme, bitterhed og frugt – sammen med den markante aroma af citrus og blomst – giver en stor smagsoplevelse.

Har man først fået smag for denne meget humlede øl, er den svær at slippe…

  • Sødme
  • Bitterhed
  • Fylde
Pastorius feb 2017

Jaco Pastorius Belgisk Dubbel - 8,0 % Alc.

Jaco Pastorius er en mørk overgæret belgisk dubbel, og stilarten betegnes også typisk som en ”kloster-øl”. En øl med en markant sødme fra en relativt kompleks maltsammensætning, hvor en beskeden anvendelse af humle bidrager med en meget mild bitterhed.

Den belgiske kloster-gær bidrager med et næsten vinøst præg i form af frugt

  • Sødme
  • Bitterhed
  • Fylde
Bridge marts 2017

THE BRIDGE Double India Pale Ale - 7,7 % alc

The Bridge er en cremet Dobbel India Pale Ale med en for stilarten markant humlearoma og bitterhed fra ikke mindre end 4 forskellige humle. Den umiddelbare symfoniske eksplosion af  smagsnoter balanceres – ”broen” – i en behagelig og fyldig overgang til maltaroma fra karamelmalte, samt noter af lakrids fra crystalmalt.

Et rigtig godt glas øl – der giver glød i øjne og ansigt på en forårsdag!

  • Sødme
  • Bitterhed
  • Fylde
Cherry Port april 2017

Cherry Port Imperial porter med kirsebær / with Cherries - 9,5 % Alc.

CHERRY PORT er en dobbelt-mæsket velsmagende imperial  porter med en blid bitterhed, høj restsødme og ikke mindst tydelige noter af kirsebær. Den betydeligt sammensatte maltprofil bidrager med toner af rosiner, mørk chokolade og lakrids, samt en meget svag antydning af røg.

Endelig er den efter-fermenteret på fad med syrlige danske kirsebær, som mere end antyder en markant note af bær.

  • Sødme
  • Bitterhed
  • Fylde

 

Se vores aktuelle menu »