20120620-190950

Nu kan du nyde en Frokost På BrewPub alle dage (dog ikke søndag)

Vi har benyttet vinteren til at få malet vores restaurant og sat nye lamper op, hvorfor vi nu igen slår dørende op for en god frokost på alle dage – dog ikke søndag.

Vores åbningstider ser derfor ud som følger:

Mandag – torsdag: 12:00 – 24:00

Fredag- lørdag: 12:00 – 02:00

Søndag: Lukket

Du kan derfor nyde BrewPubs velsmagende frokostanretninger & klassikere fra pub-kortet – evt. med et godt glas øl og snaps.

Du finder vores frokostmenu her.

Tilføj Kommentar

Andre nyheder

Brewpub h+©j opl+©sning-44

BrewPubs nye Forårsmenu

Foråret er – lejlighedsvis – kommet til København…, og dermed også BrewPubs nye aftenmenu! Vi har netop lanceret BrewPubs nye aftenmenu, som afspejler sæsonens råvarer. Deres udsendte redacteur har i embedsmedfør været hele menuen igennem…, og kan nævne, at man … Fortsættes

Brewpub h+©j opl+©sning-24

Rundvisning & Ølsmagning

Bliv klogere på øl og brygprocessen! Er I en gruppe eller et selskab på over 10 personer er det en usædvanlig god ide at starte Jeres besøg med en rundvisning og tilhørende ølsmagning i vores mikrobryggeri. Undervejs gennemgår vi processen med at … Fortsættes

20120620-_MG_9994

Efterårsmenu på BrewPub København

Det er sommer i København, hvilket også afspejles i vores nye menu – præget af årstidens råvarer. Nyd den sammen med et godt glas håndbrygget øl… Du kan finde vores nye aftenmenu her!