Om vores Bryggeri

Brewpub Københavns bryggeanlæg er indkøbt i England og er relativt simpelt – især i forhold til de fuldautomatiserede systemer der kendes fra industrielle bryggerier.

Vores bryggeri er et 800-liters anlæg med 3 gæringstanke, 4 lagringstanke og 7 serveringstanke og på dette brygværk kan vi producere øl inden for stort set alle stilarter fra hele verden.

 


Rundvisning & Ølsmagning

Åben rundvisning hver mandag!

Vi holder vi en fast åben rundvisning hver mandag kl 18.00, hvor man er meget velkommen til at deltage som enkeltperson. Rundvisningen varer ca. 45 minutter, hvor vi undervejs også smager og får en introduktion til 4 af BrewPub Københavns forskellige øl.

Pris pr person incl 4 x 10 cl øl: 115,- kr.

Tilmelding: Vi har kun et begrænset antal pladser for den ugentlige rundvisning, så tilmelding er nødvendig. Dette kan gøres i baren, pr. telefon eller via vores bordbestilling. OBS: Hvis det er for få tilmeldte til en mandagsrundvisning, kan vi se os nødsaget til aflyse. I så fald ringer vi til alle tilmeldte seneste kl. 12:00 samme dag.

 

Rundvisning og Ølsmagning for selskaber på over 10 personer

Er I en gruppe eller et selskab på over 10 personer er det en usædvanlig god ide at starte Jeres besøg med en rundvisning og tilhørende ølsmagning i vores mikrobryggeri. Undervejs gennemgår vi processen med at brygge øl – formodentlig krydret med et par gode røverhistorier – og giver Jer sammen med en smagning på 4 x 10 cl. øl af vores eget bryg, en introduktion til øllets mange forskellige stilarter.

En Rundvisning & Ølsmagningen tager ca. 45 minutter.

Bestil rundvisning og bordbestillinge for selvskaber på min. 10 personer »

Priser:

115,- kr. pr. person incl 4 x 10 cl øl i forbindelse med middag i vores restaurant.

145,- kr. pr. person incl 4 x 10 cl øl hvis I kun ønsker en rundvisning og ølsmagning.

Hvis I er et selskab på over 10 personer  – der ønsker en Rundvisning & Ølsmagning i forbindelse med en bordbestilling – vil vi gerne bede dig om at huske at nævne dette, når du bestiller bord.